Wat onze klanten over ons vertellen

Wij zijn pas tevreden als onze klanten zéér tevreden zijn.

Wij zijn dan ook zeer blij met de volgende reacties van onze klanten.

"In 1983 ons huis gebouwd en bewust gekozen voor vloerverwarming op aardgas. Vloerverwarming, vanwege het comfort. Aardgas om, mogelijk in de toekomst te kunnen overschakelen op eventuele andere energiebronnen. Nu 30 jaar later, zou ik best nog eens een nieuw bouwproject willen starten: wij zijn verdubbeld in leeftijd en het gezin is gehalveerd in aantal. Gevolg : andere eisen en andere wensen … Er is echter één deel van het project dat niet in vraag gesteld wordt: zeker opnieuw vloerverwarming, zonder twijfel, maar nu misschien in combinatie met een warmtepomp en zonnepanelen."

Augustus 2013 : "Afgelopen twee dagen is een team van uw monteurs intensief bezig geweest om mijn oude verwarmingsinstallatie te vervangen door een volledig nieuw, en up-to-date verwarmingssysteem. Het resultaat mag gezien worden : het is prachtig en indrukwekkend. Waar wij vooral uiterst tevreden over zijn, is de manier hoe de installatie met grote zorg en veel oog voor detail en afwerking is gerealiseerd. De omstandigheden voor het uitvoeren van de werken waren dikwijls niet optimaal (verouderde installatie in te kleine ruimte, ontbrekende voorzieningen, zoals afvoer voor condenswater, ed.), maar voor alle problemen is een geschikte oplossing gevonden. Ondanks de omvang van de werken, met toch behoorlijk wat boor- en kapwerk en met een leidingennet gevuld met 30 jaar oud slib, is het bijzonder prettig dat na afloop, het totaal overbodig is om emmer en spons boven te halen. Alles vlekkeloos proper, installatie en omgeving. Gewoon ingebruiknemen en genieten!!! Een bijzonder aangename ervaring en mijn complimenten voor de uitvoerders."

...

”Voor onze 4 kleine kinderen betekent vloerverwarming de meest gezonde verwarming. Briotherm levert perfect werk af.”...

"Gisteren zijn ze begonnen met de vervanging van mijn stookolieketel die er na 31 jaar de brui had aan gegeven. Vandaag zijn de werken afgelopen en kan ik alleen maar tevreden zijn.

De installatie en de afwerking van de ketel zijn prima. Tevens een dikke pluim voor de twee installateurs welke echt “proper” vakwerk verricht hebben.

En met proper bedoel ik niet alleen het technische werk maar tevens de netheid van de werken. Je kan helemaal niet zien dat er breek- en andere werken gedaan zijn dus… Chapeau!"...

"Mijn echtgenote en ik werken allebei. Een snelle opwarming wanneer we thuiskomen vinden we echt ideaal. Vloerverwarming blijkt hier het best aan te voldoen. Een vriendenkoppel was er ook vol lof over en dat heeft ons doen beslissen om een beroep te doen op Briotherm."


"Toen mijn moeder verhuisde wou ze het comfort van vloerverwarming in haar nieuwe woning. We zijn weerom bij Briotherm gaan aankloppen. En nu onze kinderen ook gebouwd hebben, speelt niet alleen een gezonde, milieuvriendelijke vloerverwarming een grote rol maar ook het prijskaartje. Het lagere verbruik van vloerverwarming is zeker meegenomen.

...

"We zochten een modern en veilig verwarmingssysteem. Die ons ook een ideale warmte geeft met controlemogelijkheden in elke kamer van het huis. Voor ons is vloerverwarming gewoon de beste keuze die we konden maken. Briotherm werkte samen met onze architecte, leverde snel en onberispelijk werk af. Het is zeldzaam maar zo hoort het eigenlijk.”...

"Via deze weg wens ik mijn grote tevredenheid uit te drukken over de wijze waarop uw technieker deze voormiddag onze verwarmingsketel heeft nagekeken. Daarbij heeft hij blijk gegeven van een grote deskundigheid en bereidheid om op al onze vragen te antwoorden op een zeer correcte en beleefde wijze. Deze technieker mag u zeker ook volgend jaar sturen om de ketel te onderhouden."

...

“Geachte, Met deze willen wij U feliciteren met de kwaliteit en vriendelijkheid van uw personeel. Gisteren kwam een technieker naar onze verwarming kijken. Hij was niet alleen stipt op de afspraak ondanks het slechte weer, maar klaarde de klus in "no time" en we kregen ook de nodige uitleg op onze vragen. Dit alles met een glimlach en hoffelijkheid. Het is fijn zulke mensen over de vloer te krijgen en dit verdient een bravo. We wilden U dit even meedelen. We zijn tevreden klanten. Dank U. Met vriendelijke groeten.”...

Wat onze klanten over ons vertellen

Wilt u ook een reactie delen?

Wij kijken uit naar uw reactie!