Radiatoren

Bij BRIOTHERM vindt u een ruim assortiment aan radiatoren. Of u nu kiest voor strak design of tijdloos klassiek: BRIOTHERM heeft wat u zoekt. Hieronder kan u een greep uit ons assortiment terugvinden:

Radiatoren Radson: Integra

De Integra combineert de traditionele vormgeving van de Compact  met de vraag naar onzichtbare leidingen en kraanlichamen, er is daarmee zowel  functioneel als aangenaam voor het oog. Deze klassieke radiator met een elegante uitstraling is verkrijgbaar in diverse formaten, kleuren en uitvoeringen voor elk interieur.

Paneelradiatoren - E.Flow Parada

De E.Flow Parada is de ultieme combinatie van design en techniek. Met zijn vlakke voorpaneel en volledig verborgen leidingen is deze radiator de ideale keuze voor wie van minimalistisch design houdt. Daarnaast zorgt de diagonale flow niet alleen voor een homogene warmteverdeling maar ook voor een verhoogde efficiĆ«ntie en flexibiliteit. Deze radiator kan in elke situatie worden toegepast, ongeacht het temperatuurregime en het debiet. Met zijn 8 aansluitingen, inclusief middenaansluiting, biedt de E.Flow Parada maximale flexibiliteit voor zowel renovatie als nieuwbouw. Bovendien is hij snel en efficiĆ«nt te plaatsen en wordt hij – zoals alle Radson radiatoren – volledig voorgemonteerd geleverd.

Verticale designradiatoren - Kos V

Met een hoogte tot ruim 2 meter vindt deze warme en sierlijke schoonheid moeiteloos een plek aan een wand in uw woning. De Kos V is een verticaal meesterwerk en verkrijgbaar in diverse kleuren en uitvoeringen, waaronder roestvrij staal.